Ја заборавивте лозинката или сакате да ја промените?

Ако сте ги заборавиле лозинката или корисничкото име или ако сакате да ја промените лозинката, можете да ставите друга лозинка и да го проверите вашето регистрирано корисничко име тука. За да го направите тоа, внесете ја e-mail адресата подолу:
Внимание: Ако користите повеќе e-mail адреси, мора да ја внесете адресата која сте ја користеле при регистрација на HiPP BabyClub.
Наш предлог: запишете го вашето корисничко име и лозинка за да ги имате спремни кога ќе се логирате следен пат на HiPP BabyClub.