Регистрација на HiPP BabyClub-от

Нѐ радува тоа што гледаме дека сакате да станете член и нестрпливо чекаме да ви посакаме добредојде Вам и на Вашето бебе!

Има многу придобивки кои Ве чекаат во HiPP BabyClub-от!

Писма за родители преку електронска пошта

Корисни информации за специфична исхрана според возраста и совети за здравјето!

  • Регистрација
  • Моето дете
  • Мои податоци

* Задолжителни полиња

1. Регистрација

2. Моето дете

3. Мои податоци

Безбедносен пренос на податоци преку енкрипција