Детали

HiPP Путер против стрии, специјално прилагоден за потребите на кожата - особено за време на бременост

  • помага во спречување на појава на стрии
  • ја заштитува кожата од исушување и помага во зачувување на еластичноста
  • лесно се нанесува и брзо се впива
  • без парафинско масло и состојки кои би предизвикале алергија
  • без минерални масла, парабени и ПЕГ емулгатори
  • без микропластика
содржи 200 мл.

Артикал бр.: DA90904

Оценки

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Путер против стрии

Прашања и Одговори

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата