Чаеви за доилки

HiPP Mama Чаевите за доилки се развиени во соработка со акушерки за да ги задоволат посебните барања на женскиот организам кон крајот на бременоста и во периодот на доење.

Содржат комбинација од одбрани билки – анасон, коморач и ким за кои одамна се знае дека ја стимулираат лактацијата. 

Исто така, ги задоволуваат зголемените потреби за течност во периодот на доење.