HiPP Чај за доилки во филтер кесички

  Артикал бр.: AL2345-02
  HiPP Чај за доилки во филтер кесички
  • 30 гр.
  • стимулира создавање на мајчино млеко
  • со анасон, коморач и ким
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без шеќер
  • Затворени филтер кесички – за да се задржи природната арома на билките
  • без глутен
  • Препорачана доза: 2-3 чаши во текот на едно деноноќие

  Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

  Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

  Останати производи од оваа категорија: