HiPP Чај за доилки

  Артикал бр.: AL2348-01-U
  HiPP Чај за доилки
  • 200 гр.
  • стимулира создавање на мајчино млеко
  • со анасон, коморач и ким
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без глутен
  • Лесно се раствора и во топла и во студена вода
  • Препорачана доза: 2-3 чаши во текот на едно деноноќие

  Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

  Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

  Останати производи од оваа категорија: