Масло за масажа и превенција на стрии за трудници

HiPP Mamasanft Масло за масажа е посебно развиено да ги задоволи потребите на кожата во бременоста. Содржи висококвалитетни масла од бадем, јојоба и кучешки трн.  Ја негува кожата и истовремено ја навлажнува и со тоа ја превенира појавата на стрии. Маслото може да се користи и како купка за релаксирање.

Во текот на бременоста, кожата на секоја жена се менува. И покрај тоа што сврзното ткиво кај жените  лесно да се растегнува, можете да ја одржувате неговата состојба со редовни масажи.