HiPP Путер против стрии

  Артикал бр.: 9711
  HiPP Путер против стрии
  • 200 мл.
  • помага во спречување на појава на стрии
  • ја заштитува кожата од исушување и помага во зачувување на еластичноста
  • лесно се нанесува и брзо се впива
  • без минерални масла, парабени и ПЕГ емулгатори