Мени

Новите HiPPiS

Јаболко, круша, банана

100% органско овошје, без додаден шеќер или засладувачки овошни концентрати

Откријте повеќе од HiPPiS


 • HiPP Детска апликација

  Нурнете во светот HiPPiS и откријте многу едукативни игри и авантуристички приказни.

  Дознај повеќе

 •  

  Запознај ги HiPPiS

  Мајмунот Марко, Тигарот Тео, Камелеонот Кети-запознај ги сите HiPPiS животни и нивните обврски!

  Дознај повеќе

 •  

  Интерактивна игра: Запомнете ги животните

  Кое животно се крие во кој кош? Тестирајте ја вашата меморија! 

  Играј

 •  

  Идеи за игри за деца

  Многу идеи за игри надвор од дома!

  Дознај повеќе