• Деца од 15 месеци

HiPP Крцкави мусли за деца

Артикал бр.: 3534-01
HiPP Крцкави мусли за деца
  • 200 гр.
  • Без додаден шеќер (содржи само природни шеќери)
  • со витамин Б1
  • во облик на забавни крцкави патчиња и цветчиња
  • со поголеми парченца и за поголеми деца
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • со јагода
  • содржи глутен

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Останати производи од оваа категорија: