• од 10 месеци

HiPP Овошни мусли за деца

Артикал бр.: 3531-02
HiPP Овошни мусли за деца
  • 200 гр.
  • без шеќер (шеќерот природно се содржи во овие состојки)
  • со витамин Б1
  • 80% житарки од цело зрно
  • содржи глутен

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Останати производи од оваа категорија: