HiPP Крцкави мусли за деца

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Дознајте повеќе

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Детали
  • без додаден шеќер - шеќерот природно се содржи во состојките 
  • со витамин Б1
  • во облик на забавни крцкави патчиња и цветчиња
  • со поголеми парченца и за поголеми деца
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • со јагода
  • содржи глутен
содржи 200 гр.
Препорачано време за хранење Наутро, Навечер
Главна состојка Банана, Јагода, Просо, Овес, Пченица, Житарки, Мусли

Артикал бр.: 3534-01

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Оценки

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Крцкави мусли за деца

Прашања и Одговори

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија