• од 1 година

HiPP Бисквити за деца со вкус на јаболко

Артикал бр.: AL3559-F
HiPP Бисквити за деца со вкус на јаболко
  • 150 гр.
  • со витамин Б1
  • со полнозрнести житарици
  • без шеќер(шеќерот природно се содржи во овие состојки)
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • содржи глутен

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките