• Деца од 1-3 години

HiPP Крцкави прстени со пармезан

Артикал бр.: 3554-03
HiPP Крцкави прстени со пармезан
  • 25 гр.
  • Лесна ужинка од органски житарици за деца
  • Со умерен вкус на пармезан
  • Со идеален облик за малите детски рачиња
  • Без додаден шеќер
  • Без додадени ароми

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките