• 4+ месеци

HiPP Јаболко, круша, банана

Артикал бр.: AL8520-02
HiPP Јаболко, круша, банана
  • 100 г
  • 100% органско овошје
  • Без додаден шеќер-содржи природно присутни шеќери
  • Без засладувачки концентрати
  • Состојките природно не содржат глутен
  • Овошна каша
  • Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)
Состојки од органско производство Состојки од органско производство

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките