Мени
  • од 6 месеци

HiPP Слива, црна рибизла и круша

Артикал бр.: AL8526-02
HiPP Слива, црна рибизла и круша
  • 100 г
  • 100% органско овошје
  • Без додаден шеќер-содржи природно присутни шеќери
  • Без засладувачки концентрати
  • Состојките природно не содржат глутен
  • Овошна каша
  • Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)
Состојки од органско производство Состојки од органско производство