од 4 месеци

HiPPiS Јаболко, круша, банана

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Дознајте повеќе

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Детали

HiPPiS Овошна каша од јаболко, круша и банана, во практично пакување

  • 100% Органско овошје
  • без додаден шеќер - шеќерите се природно содржани во состојките
  • состојките природно не содржат глутен
  • идеално како десерт или за помеѓу оброци
  • за мали и големи
содржи 100 г
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Јаболко, Банана, Круша

Артикал бр.: AL8520-02-U

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Оценки

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPPiS Јаболко, круша, банана

Прашања и Одговори

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија