од 6 месеци

HiPPiS Праска, банана, кокосово млеко

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Дознајте повеќе

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Детали

HiPPiS Праска, банана, кокосово млеко

  • Органско овошно пире со кокосово млеко
  • без додаден шеќер – шеќерите се природно содржани во состојките
  • идеално како десерт или за помеѓу оброци
  • за големи и мали
содржи 100 гр.
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Банана, Маракуја, Праска

Артикал бр.: DA42526

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Оценки

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPPiS Праска, банана, кокосово млеко

Прашања и Одговори

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија