• 4+ месеци

HiPP Јаболко, банана и бисквити

Артикал бр.: AL8508
HiPP Јаболко, банана и бисквити
  • 100 г
  • Без додаден шеќер-содржи природно присутни шеќери
  • Без засладувачки концентрати
  • Со глутен
  • Овошна каша со бисквити
  • Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)
Состојки од органско производство Состојки од органско производство

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Останати производи од оваа категорија: