• од 6 месеци

HiPP Јаболко, банана и малинка со житарки

Артикал бр.: AL8534-02
HiPP Јаболко, банана и малинка со житарки
  • 100 г
  • Без додаден шеќер-содржи природно присутни шеќери
  • Без засладувачки концентрати
  • Со глутен
  • Овошна каша со житарици
  • Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)
Состојки од органско производство Состојки од органско производство

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Останати производи од оваа категорија: