Мени
  • од 1 година

HiPP Смути од Јаболко, круша со тиква и морков

Артикал бр.: 8603
HiPP Смути од Јаболко, круша со тиква и морков
  • 120 мл
  • 100% овошје и зеленчук
  • Без додаден шеќер-содржи природно присутни шеќери
  • Без засладувачки концентрати
  • Без глутен
  • Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)
Состојки од органско производство Состојки од органско производство