• од 1 година

HiPP Смути од боровинки со јаболко и круша

Артикал бр.: 8604
HiPP Смути од боровинки со јаболко и круша
  • 120 мл
  • 100% овошје
  • Без додаден шеќер-содржи природно присутни шеќери
  • Без засладувачки концентрати
  • Без глутен
  • Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)
Состојки од органско производство Состојки од органско производство

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Останати производи од оваа категорија: