• од 1 година

HiPP Смути од Праска, банана и јаболко

Артикал бр.: 8602
HiPP Смути од Праска, банана и јаболко
  • 120 мл
  • Без додаден шеќер-содржи природно присутни шеќери
  • Без засладувачки концентрати
  • Без глутен
  • Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)
Состојки од органско производство Состојки од органско производство

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Останати производи од оваа категорија: