• од 1 година

HiPP Круша, банана и грозје со овес

Артикал бр.: 8605
HiPP Круша, банана и грозје со овес
  • 120ml
  • овошна каша со банана и житарици за спортисти и активни деца
  • без додаден шеќер-содржи природно присутни шеќери
  • без засладувачки концентрати
  • содржи глутен
  • Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)
Состојки од органско производство Состојки од органско производство

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Останати производи од оваа категорија: