• од 1 година

HiPP Калинка и ацерола со јаболко и малини

Артикал бр.: DA42502
HiPP Калинка и ацерола со јаболко и малини
  • 100 гр.
  • овошна каша од супер овошје
  • 100% органско овошје
  • без додаден шеќер-содржи природно присутни шеќери
  • без глутен
  • Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)
Состојки од органско производство Состојки од органско производство

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките