Алергии

Овде можете да научите што е важно за исхраната на вашето бебе ако има одредени ризици од алергии; која формула да се користи ако доење не е возможно и како и кога да се воведува дохрана. 

Нашиот водич ќе Ви помогне правилно да го храните бебето.