• од 6 месеци

HiPP Беби бисквити

Артикал бр.: AL3551-F-U
HiPP Беби бисквити
  • 150 гр.
  • со витамин Б1
  • со вредни органски житарици
  • содржат шеќер
  • од 8-ми месец се идеални за децата да се учат сами да грицкаат
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • содржи глутен

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана