• од 8 месеци

HiPP Детски флипс од органски житарки

Артикал бр.: 3564-04
HiPP Детски флипс од органски житарки
  • 30 гр.
  • Од 100% органски ориз, просо и пченка
  • Со идеален облик за малите рачиња
  • Без додаден шеќер
  • Без додадена сол
  • Без додадени ароми
  • Без глутен
  • Идеални за меѓуоброк

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана