• 4+ месеци

HiPP Раствор за рехидратација со јаболко

Артикал бр.: AL2303
HiPP Раствор за рехидратација со јаболко
  • 200 мл
  • Произведен од природни суровини
  • Не содржи лактоза и млечни белковини
  • Готов напиток за употреба
  • Без додаден шеќер
  • Без Глутен

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Останати производи од оваа категорија:

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана