• од 6 месеци

HiPP 5 Вида житарици со слива

Артикал бр.: AL2918-C
HiPP 5 Вида житарици со слива
  • 250 гр.
  • Со пребиотски влакна (Галактоолигосахариди)добиени од лактоза
  • со адаптирано млеко - прилагодено според возраста
  • со калциум и витамин Д - за коски
  • со цинк и витамин А - за имун систем
  • со јод - важен за функцијата на тироидната жлезда
  • со витамин Ц - за апсорпција на железо
  • содржи глутен
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Останати производи од оваа категорија:

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана