• од 4 месеци

HiPP Хељда

Артикал бр.: AL2917-02-U
HiPP Хељда
  • 250 гр.
  • со пребиотски влакна (Галактоолигосахариди) добиени од лактоза
  • со адаптирано млеко – прилагодено според возраста
  • со калциум и витамин Д – за коски
  • со цинк и витамин А – за имун систем
  • со јод – важен за функцијата на тироидната жлезда
  • со витамин Ц – за апсорпција на железо
  • без глутен
  • Омега-3 – важни за мозокот и нервните клетки
  • се подготвува со вода

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана