Мени
  • from the 6th month on

HiPP Пченка со овошје

Артикал бр.: AL2953-C
  • 250 гр.
  • Со пребиотски влакна (Галактоолигосахариди)добиени од лактоза
  • со адаптирано млеко - прилагодено според возраста
  • со калциум и витамин Д - за коски
  • со цинк и витамин А - за имун систем
  • со јод - важен за функцијата на тироидната жлезда
  • со витамин Ц - за апсорпција на железо
  • без глутен
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Останати производи од оваа категорија:

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана