Мени
  • from the 4th month on
  • from the 5th month on

Каши за добра ноќ

HiPP млечните каши се направени од млечна формула која ги задоволува потребите на вашето бебе.

Со калциум за силни коски и заби, како и витамин B1 кој е важен за нервниот систем. Многу се вкусни и топли и ладни.