Мени
  • from the 4th month on

Органски каши за сами да ги мешате

Органски каши
После 4 месеци можете на Вашето бебе да му давате млешна каша навечер. Органските каши од HiPP се направени од строго контролирани органски состојки. Дополнително, содржат последователна формула соодветна за возраста, важни Омега-3 масни киселини и важни витамини и минерали, со многу природен вкус.

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана