Мени
  • from the 4th month on
  • from the 6th month on

Органски млечни каши за добра ноќ

Органски млечни каши за добра ноќ-без додаден шеќер
Идеални за навечер. HiPP Органски млечни каши за добра ноќ со житарки од цело зрно. Немаат додаден шеќер, што ги прави идеален оброк пред спиење.