• од 8 месеци

HiPP Јаболко бисквити

Артикал бр.: AL2892
HiPP Јаболко бисквити
  • 250 гр.
  • без шеќер (шеќерот природно е содржан во состојките)
  • витамин Б1 – го поддржува нервниот систем
  • со вредни житарки, лесни за варење
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • содржи глутен
  • содржи лактоза
Состојки од органско производство Состојки од органско производство

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана