• од 8 месеци

HiPP Банана и какао

Артикал бр.: AL2894
HiPP Банана и какао
  • 200 гр.
  • без додаден шеќер (шеќерот природно е содржан во состојките)
  • без млеко
  • витамин Б1 – го подржува нервниот систем
  • со вредни житарки, лесни за варење
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • содржи глутен
Состојки од органско производство Состојки од органско производство

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана