Мени
  • од 4 месеци

HiPP Беби ориз

Артикал бр.: AL2769
HiPP Беби ориз
  • 200 гр.
  • без шеќер (шеќерот природно се содржи во овие состојки)
  • без млеко
  • витамин Б1 - неопходен за ефикасно функционирање на нервниот систем
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без глутен

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана