Мени
  • од 6 месеци

HiPP Комбинирана житна каша

Артикал бр.: AL2916-01
HiPP Комбинирана житна каша
  • 200 гр.
  • без шеќер (шеќерот природно се содржи во овие состојки)
  • без млеко
  • витамин Б1 - неопходен за ефикасно функционирање на нервниот систем
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • содржи глутен

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана