Мени
  • од 4 месеци

HiPP Пченка

Артикал бр.: AL2763
HiPP Пченка
  • 200 гр.
  • без шеќер (шеќерот природно се содржи во овие состојки)
  • без млеко
  • витамин Б1 - неопходен за ефикасно функционирање на нервниот систем
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без глутен
Состојки од органско производство Состојки од органско производство

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана