Мени
  • from the 4th month on

Овес

Артикал бр.: AL3017
  • 200 гр.
  • без шеќер (шеќерот природно се содржи во овие состојки)
  • без млеко
  • витамин Б1 - неопходен за ефикасно функционирање на нервниот систем
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • содржи глутен

Останати производи од оваа категорија:

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана