Мени
  • from the 5th month on

HiPP Гриз со какао и банана

Артикал бр.: HR5513
  • 190 гр.
  • Без додаден шеќер (содржи само природни шеќери)
  • со калциум - важен за формирање на коските
  • со витамин А, Д и Б1
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • содржи глутен

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана