• од 6 месеци

HiPP Ноќна каша јаболко со овес

Артикал бр.: AL3331-01
HiPP Ноќна каша јаболко со овес
  • 250 гр.
  • без шеќер (шеќерот природно се содржи во овие состојки)
  • со адаптирано млеко - прилагодено според возраста
  • со калциум , железо, цинк и јод
  • витамини - А, Б1, Б2, Ц, Д
  • со житарици од цело зрно
  • содржи глутен
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Останати производи од оваа категорија:

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана