• од 4 месеци

HiPP Мешан зеленчук и компир со телешко

Артикал бр.: HR6153-01
HiPP Мешан зеленчук и компир со телешко
  • 190 гр.
  • Без додадена сол
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без емулгатори
  • без глутен
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана