Мени
  • from the 4th month on

HiPP Мешан зеленчук со компир и телешко

Артикал бр.: AL6152-01
  • 125 гр.
  • Без додадена сол
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без емулгатори
  • без глутен
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана