Мени
  • од 4 месеци

HiPP Морков и компир со јагнешко

Артикал бр.: AL6123-01
HiPP Морков и компир со јагнешко
  • 190 гр.
  • Без додадена сол
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без емулгатори
  • без глутен
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана