Мени
  • од 6 месеци

HiPP Морков со пченка и телешко

Артикал бр.: 6280-01
HiPP Морков со пченка и телешко
  • 190 гр.
  • Без додадена сол
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без емулгатори
  • без глутен
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана