• 4+ месеци

HiPP Шпагети болоњезе

Артикал бр.: AL6230-01
HiPP Шпагети болоњезе
  • 190 гр.
  • Без додадена сол
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без емулгатори
  • содржи глутен
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана