Мени
  • од 4 месеци

HiPP Зеленчук со ориз и пилешко

Артикал бр.: AL6253
HiPP Зеленчук со ориз и пилешко
  • 125 гр.
  • Без додадена сол
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без емулгатори
  • без глутен
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана