• од 8 месеци

HiPP Тестенини со риба во сос од брокули

Артикал бр.: AL6550-01
HiPP Тестенини со риба во сос од брокули
  • 220 гр.
  • со јод - важен за функцијата на тироидната жлезда
  • без додадена сол
  • со мали парчиња - за да научат бебињата да џвакаат
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • содржи глутен
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана